Söker du personal?

Söker du personal?

Våra medarbetare är välutbildade med inom branschaktuella utbildningar. Vi utbildar kontinuerligt för att alltid hålla kunskaper och förståelse aktuell. Vi innehar kompetenser inom: HLR, Fallskydd, Säkra lyft, Motorsåg, Lift, Heta arbeten, Lull och vi har även två kranförare. Alla våra medarbetare har utbildningen Säkerhetsbranschens Safe construction Training, vi tillämpar ID06 och har varit registrerade som arbetsgivare sedan start. Vi är medlemmar i Almega/Kompetensföretagen, är ett auktoriserat företag och har kollektivavtal med LO-förbunden.

Vi arbetar i team och i varje team finns alltid en eller flera engelskspråkiga medarbetare och varje team har en engelsktalande teamleader, för att i största möjliga mån undanröja språkbarriärer.

Vi arbetar inom hela Västra Götaland men har även haft medarbetare uthyrda på projekt i Stockholm, Umeå, Norrköping och Karlstad för att nämna några.

Vi har arbetat tätt ihop med Betonggrunden V. Götaland under många år och för referenser finns Betonggrundens platschefer/arbetsledare tillgängliga.

Kontakta oss

Kontakta oss för ett möte och en prisförfrågan på info@bambemanning.se