Söker du jobb?

Söker du jobb?

Vi söker:

Dig som har erfarenhet och arbetar/har arbetat inom betong-/byggbranschen. Du har körkort och att du talar engelska är meriterande. Du är positiv, intresserad, vill lära dig och att arbeta i team ser du som en styrka. Du är riskmedveten och arbetar proaktivt för att undanröja eventuella risker, för dig själv och för dina kollegor samt arbetsplatsen. Är du intresserad av att leda andra så finns möjlighet inom organisationen för vidareutveckling inom ledarskap.

Vi erbjuder:

Fast anställning med kollektivavtalsenliga löner, varierande arbetsuppgifter och arbetsplatser. Du kommer jobba i team, där ni får tid att arbeta ihop er till ett starkt team. Vi utbildar dig inom branschaktuella utbildningar och du har möjlighet att påverka din utveckling genom utvecklings- och medarbetarsamtal. Vi lägger stor vikt vid en god arbetsmiljö och alla våra dokument finns alltid på svenska, polska och engelska. Vi samarbetar med företagshälsovård, Avonova, och medicinska hälsokontroller samt tillgång till läkare och psykolog finns och genomförs via vårt samarbete med Avonova. Vi erbjuder även friskvård via eget gym och personalvård genom tex gemensamma aktiviteter såsom fiskedag, sommar- och julfest och projektanpassade event.

Trygghet och välkomnande:

Som bemanningsanställd har du som medarbetare rätt till samma goda arbetsmiljö som alla andra på arbetsplatsen, det är viktigt att du känner dig trygg och välkommen.

Att arbeta som inhyrd personal på olika arbetsplatser kan erbjuda flera möjligheter till utveckling. För oss som arbetsgivare är det av yttersta vikt att känna till de eventuella risker du kan möta i arbetet. Det är viktigt att arbetsmiljön är säkrad för dig som kommer till ett nytt kundföretag, framför allt för att du inte ska skada dig men även för att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt.

Vi har en omfattande introduktion, där alla olika aspekter av olika risker, skyddsutrustning och vårt arbetsmiljöarbete presenteras och diskuteras.

BAM:s anställda är vår viktigaste tillgång och deras säkerhet och välmående är av största vikt. Att ha regelbunden kontakt med våra anställda, att följa upp att de mår bra i sitt arbete samt att stötta dem är ett ansvar som vi alltid sätter först.