Välkommen till B.A.M Bemanning

The workforce
you need.

Verksamhetsområden

Bemanningsföretaget med inriktning på betongarbete

BAM Bemanning

Söker du personal?

Vi har arbetskraften ni behöver! Våra duktiga team har erfarenheten och kompetensen att tacka de utmaningar de ställs inför.

Söker du jobb?

Vill du jobba som betongare på ett auktoriserat företag med schyssta villkor? Tveka inte att skicka in till ansökan till oss info@bambemanning.se

Om B.A.M Bemanning

B.A.M är ett bemanningsföretag med inriktning betongarbete

B.A.M AB startade i årsskiftet 2017/2018 av Malin Larsson och Anja Carlgren. Vi är ett bemanningsföretag inriktat på allt inom betong; tex armering, form, gjutning, montage av Prefab, montage av skalväggar osv.

Kvalitet

Kvalitet, inte kvantitet, har präglat vår affärsidé från start.

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs. Vi vill vara en plats där man kan utveckla sina bästa kvaliteter och må bra. Vi vill skapa förutsättningar för ett hälsosamt liv och en hållbar organisation. Vi har våra medarbetare i fokus!

Följ oss på Facebook

Häng med i vår vardag och håll dig uppdaterad om alla våra senaste projekt och händelser genom att följa oss på Facebook!

Kontakta oss

Är du ute efter kompetent personal för betongarbete? Eller vill du bli en del av vårt team? Välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar. Vi återkommer inom kort!
Mail: info@bambemanning.se
Korsgatan 38 F, Vårgårda, Sweden