Om oss

8f

Med lång erfarenhet inom betongbranchen vet vi vad som krävs.

Vi utför entreprenader i stora delar av Sverige. I dagsläget finns majoriteten av våra projekt i Göteborg och Borås med omnejd.

Säkerhet och kvalitet:

Vi står för säkerhet och kvalitet och när kunden anlitar oss ska man veta att man får en stabil och trygg samarbetspartner som kan leverera en helhetslösning anpassad efter kundens specifika behov. 

Lösningsorienterade

Att vara lösningsorienterad och att erbjuda totalentreprenad är två av våra framgångsfaktorer som uppskattas av våra kunder. Det har också gjort att vårt samarbete med en av våra stora kunder, har pågått i snart tio år.

Hållbar utveckling:

Vi är ett litet företag, men vi vet att vi är stora nog att påverka vår omgivning, de kunder, leverantörer och den miljö vi kommer i kontakt med. Vi vet att vi har ett ansvar och vill bidra till ett hållbart samhälle på de sätt vi kan. Under 2021 inledde vi ett samarbete med Almi och med hjälp av dem har vi tagit fram en hållbarhetsstrategi baserat på internationella riktlinjer för hållbart företagande så som ISO 26000 och Agenda 2030.

Medarbetare:

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs. Vi vill vara en plats där man kan utveckla sina bästa kvaliteter och må bra. Vi vill skapa förutsättningar för ett hälsosamt liv och en hållbar organisation. Vi har våra medarbetare i fokus!

Företagsstart:

”Hur svårt kan det vara?” var frågan som David Ghazi ställde sig 2012 när han sa upp sig och grundade Betonggrunden V. Götaland AB. Företaget har sedan dess växt från två anställda till att idag sysselsätta närmare 60 personer. Davids mål med Betonggrunden 2012 var att göra bra jobb och ha nöjda kunder. Efter flera år i branschen är dessa mål fortfarande nyckelord i verksamheten. 

8e

Lämna ditt projekt till oss. Vi löser det!